Pázmány Campus Projekt


Jelentős fejlesztési program kapcsán keresett meg minket a Pázmány Péter Katolikus Egyetem. Az eddig széttagolt egyetem új Campusra költözik, Budapest szívébe. A fejlesztés jelentős lépés az Egyetem életében, szerették volna az érintettek véleményét is kikérni.

Májusban hallgatói és munkatársi felmérést indítottunk, melyben jelenlegi szokásaik mellett azt is feltérképeztük, milyen új programoknak, helyszíneknek örülnének az érintettek a Campuson. A felmérés alapján egy modern egyetemet a közösségi terei, egy zöld, fás udvar, konditerem, sportolási lehetőségek, világos belső terek, saját étterem, elszeparált tanulóboxok, kiváló technikai feltételek és változatos programok tesznek vonzóvá.

A felmérés mellett indult egy pályázat is, ahol akár egyénileg, akár csapatban, írott vagy videós formában vártuk a fejlesztésre vonatkozó ötleteket. A három legjobb ötlet gazdája pénznyereményt vehetett át.

A projekt megvalósítása során a kreatív tervezés, social média felületek és kampányok kezelése, valamint sajtóközlemények kiadása tartozott a feladataink közé.

Több..

Megrendelő: Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Kreatív terület:

  • Graphic design

    Public relations

    Social media