Rólunk


A Salt Communications Kft. 2012-ben alakult, azóta kicsi műhelyből összetett feladatokra is alkalmas, rutinos és összeszokott, különféle kompetenciákkal rendelkező szakemberekből álló ügynökséggé vált, amely 3 szakterületet integrál: PR, vizuális kommunikáció, web (social media, website, video content). A SaltComm alapítói és meghatározó vezetői Molnár-Bánffy Kata kommunikációs szakember, ügyvezető és Nagy István designer, művészeti vezető.

Felszínes ötletek helyett a gondolatok mélységét kínáljuk azoknak a szervezeteknek, akikkel együtt dolgozunk. Hiteles, megmunkált és pontosan megfogalmazott mondanivalót. Tudunk fogalmazni szavakkal, képekkel, mozgó képpel, térbeli installációkkal, sőt aktivitásokkal – mindezt akár a fizikai világban, akár a virtuális térben.

A SaltComm kreatív szakemberekből álló munkaközösség, amely együtt gondolkodik ügyfeleivel, egyedi formába öntve a mondanivalót, és gazdag kommunikációs eszköztárunk segítségével a lehető legtöbb embernek mutatjuk meg azt.

A klasszikus ügynökségi felállásban dolgozó SaltComm 2015 tavaszán többségi tulajdonos lett a Képmás Kiadóban. A SaltCommban dolgozó kreatív szakembereket jól kiegészítik a Képmás Magazin szerkesztői, újságírói és fotósai, erős, versenyképes csapatot alkotnak a tartalom előállításban és a kiadványtervezésben. A Képmás Kiadó munkatársait és munkájukat az ügynökség munkatársai mindenben támogatják, legyen szó a Képmás Magazin, a Képmás Online vagy a Képmás-estek kapcsán felmerülő feladatokról, ötletelésekről, szervezésekről stb.