Rólunk


A Salt Communications Kft. 2012-ben alakult, azóta kicsi műhelyből összetett feladatokra is alkalmas, rutinos és összeszokott, különféle kompetenciákkal rendelkező szakemberekből álló ügynökséggé vált, amely 3 szakterületet integrál: PR, vizuális kommunikáció, web (social media, website, video content). A SaltComm alapítói és meghatározó vezetői Molnár-Bánffy Kata kommunikációs szakember, ügyvezető és Nagy István designer, művészeti vezető.

Felszínes ötletek helyett a gondolatok mélységét kínáljuk azoknak a szervezeteknek, akikkel együtt dolgozunk. Hiteles, megmunkált és pontosan megfogalmazott mondanivalót. Tudunk fogalmazni szavakkal, képekkel, mozgó képpel, térbeli installációkkal, sőt aktivitásokkal – mindezt akár a fizikai világban, akár a virtuális térben.

A SaltComm kreatív szakemberekből álló munkaközösség, amely együtt gondolkodik ügyfeleivel, egyedi formába öntve a mondanivalót, és gazdag kommunikációs eszköztárunk segítségével a lehető legtöbb embernek mutatjuk meg azt.

A klasszikus ügynökségi felállásban dolgozó SaltComm 2015 tavaszán többségi tulajdonos lett a Képmás Kiadóban. A SaltCommban dolgozó kreatív szakembereket jól kiegészítik a Képmás Magazin szerkesztői, újságírói és fotósai, erős, versenyképes csapatot alkotnak a tartalom előállításban és a kiadványtervezésben. A Képmás Kiadó munkatársait és munkájukat az ügynökség munkatársai mindenben támogatják, legyen szó a Képmás Magazin, a Képmás Online vagy a Képmás-estek kapcsán felmerülő feladatokról, ötletelésekről, szervezésekről stb.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, probo integre delenit ea nam, cu aeterno intellegebat pro, ea nec diam dolor feugait. Mea libris discere at, est case constituto in, ius cu option omittantur liberavisse. Eu vim suas paulo, cum an tale summo aliquando, et modo electram qui. In delenit qualisque persequeris mel.