WudiSuli arculattervezés


Budakeszi Város Német Önkormányzata 2020 tavaszán kereste fel a cégünket egy új általános iskola arculattervezésével kapcsolatban. Az ügyfeleink célja az volt, hogy az intézmény a városuk német nemzetiségi kulturális „gyökereinek” hordozója legyen, ami családias méretével, gyermekszerető és összetartó közösségével, az egységes nyelvi orientációval, jó hangulatban a gyermekek fejlődését szolgálja.

A Salt Communications küldetésének tekintette, hogy ezeket az üzeneteket a grafikai arculathordozók segítségével még jobban megerősítse. Így az ügyfeleinkkel karöltve, folyamatos online egyeztetések mellett a kreatív csapatunk néhány hónap alatt megalkotta az iskola logóját, színvilágát, tipográfiáját, és az intézmény homlozatának feliratát.

Ezután állítottuk össze az arculati kézikönyvet, amit az arculathordozó elemek (névjegykártyák, aláírások és levélpapír) követtek. A SaltComm vállalta a social médiában megjelenő profil- és borítókép elkészítését, és a gyerekek tornapólóinak megtervezését is, illetve a tanévnyitón látható roll up megjelenítése is a mi kezünkben volt. Reméljük, hogy máskor is részt vehetünk hasonló projektben, hiszen egy iskola arculatának megalkotása mindig izgalmas feladat a csapatunk számára.

Több..

Megrendelő: Budakeszi Város Német Önkormányzata

Kreatív terület:

  • Graphic design