Patrona imázsfilmek


A nagy múltú, patinás Patrona Hungariae Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola 2020 őszén kereste fel cégünket, hogy imázsvideókat készítsünk az általános iskolába és a gimnáziumba jelentkezők számára.

A forgatásokat megelőzően hosszan értekeztünk az iskola főigazgatójával és koordinátorával, illetve több tanulóval is készítettünk előzetes interjút, hogy felmérjük a film fókuszpontjait. Ezután egy teljes vizuális és szöveges koncepciót készítettünk, amiben az imázsfilmek és a riportfilmek részleteit is kidolgoztuk. A forgatások több részletben zajlottak, a gimnázumi filmekhez szükséges interjúkat és vágóképeket novemberben rögzítette a SaltComm motion design csapata, míg az általános iskolás anyagokat januárban vettük fel.

A vágás során nehéz dolgunk volt, mert rengeteg hasznos anyag készült, így végül több videóval is megleptük az ügyfelünket. A hosszabb lélegzetvételű riportfilmek mellett készültek asszociációs tartalmak is, amelyekben azt kérdeztük a tanári kartól és a diákoktól, hogy mihez tudnák hasonlítani a szeretett iskolájukat.

Az általános iskolába jelentkezők számára készült imázsfilm:

Több..

Megrendelő: Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont

Kreatív terület:

  • Motion design