Corvinus Egyetem promóciós videók


Az arculatfejlesztést követően újabb kommunikációs eszközök elkészítésével segíthettük a megújult Budapesti Corvinus Egyetem kommunikációját. Hazánk piacvezető gazdasági-üzleti felsőoktatási intézményének képzéseihez készítettünk promóciós videókat. Összesen 9 alap-, 1 osztatlan, 5 mesterképzés és 7 szakirányú továbbképzés bemutatkozó anyagait készíthettük el. Az említetteken túl leforgattunk hat általános imázsvideót is az Egyetem számára.

A képzéseket bemutató anyagokhoz magyar és angol feliratos változatok is készültek. A videók rögzítésének helyszíne a Corvinus Egyetem volt, az anyagok a képzések szakfelelőseinek, oktatóinak, egykori és jelenlegi hallgatóinak közreműködésével készültek.

A klasszikus interjúvideók képek mellett backstage snittekkel is igyekeztünk új megközelítést adni a videóknak, a vágatok képi világában megjelenik a Corvinus Egyetem új arculata. Az anyagok tekintetében kulcs szerepe van egy bőrfotelnek. Ebben foglaltak azok helyek, akik már – bár különböző szerepben, de – mind a Corvinus közösségéhez tartoznak, és ebbe a fotelbe (erre a helyre) várják azokat, aki szeretnének a jövőben a Corvinus hallgatói lenni. Az anyagok elkészítése nagyon nagy élménye volt. Bár viszonylag sűrű menetrendben kellett megvalósítani a forgatást és az utómunkát, de ügyfelünk és a forgatásban részvevők elkötelezettsége és segítőkész együttműködése maximálisan hozzájárult, hogy a 22 videó és annak mutációi (több, mint 100 anyag) időben elkészüljenek.

Az említett képzési videók mellett hat imázs-szpot is készült. Ezek koncepciójának alapja a Corvinus Egyetem által képviselt legfontosabb értékek voltak úgy, mint a stabilitás, nemzetköziség, a tudás és elért eredmény elsődlegessége, a kiváló lehetőség a kapcsolatépítésre, és az a szakmaiság, mely sokoldalú és ami végig kíséri megszerzőjét élete kihívásai, feladatai során. Ezeket az üzeneteket egy-egy jellegzetes tárggyal kapcsoltuk össze úgy, mint földgömb, multifunkcionális szerszám, Rude Goldberg-gép, Newton-bölcső, sportcipő vagy a magyar felfedezésű Gömböc, mely az első ismert konvex és homogén test, melynek egy stabil és egy instabil egyensúlyi pontja van. Az imázs-szpotokat egy fővárosi stúdióban forgattuk a Corvinus Egyetem három hallgatójának közreműködésével.

A videók az Egyetem YouTube oldalán is elérhetők.

Több..

Megrendelő: Budapesti Corvinus Egyetem

Kreatív terület:

  • Motion design