BIT tájékoztató nap


A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Salt Communications közös munkája a Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium kommunikációs feladataival összefüggésben 2021. februárjában vette kezdetét. Többek között a cégünk felel Biatorbágy első középiskolájának kommunikációs stratégiájáért, a weboldaluk megtervezéséért, az intézményi arculatuk kialakításáért, a gimnázium belső irányítórendszerének grafikai megtervezéséért. Ezen kívül social és PR kommunikációs feladatokat is ellátunk, és segítséget nyújtunk a különböző rendezvényeik megszervezésében.

Az egyik ilyen a 2021. november 10-én megtartott tájékoztató délután volt, amelyet Frész Attila, az iskola igazgatója, és az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány kuratóriumának tagjai közül Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója, Dr. Szebedy Tas, a Városmajori Gimnázium igazgatója és Budai J. Gergő, a Vantage Towers vezérigazgatója tartottak. A 2022-ben első osztályait indító iskola tájékoztatójának témái többek között az épülő intézmény, az induló szakirányok és a felvételi folyamata voltak.

A SaltComm az esemény megszervezésében és lebonyolításában nagy szerepelt vállalt. Mi feleltünk azért, hogy a Biatorbágyon és környékén élők minél nagyobb számban értesüljenek a tájékoztatóról, a grafikai divíziónk szórólapot és plakátot tervezett, és természetesen megjelent a tájékoztató híre a BIT honlapján, Facebook-oldalán, és a helyi sajtóban is. Az eseménynek helyet adó Biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központtal való egyeztetés, kapcsolattartás is a mi kezünkben volt, illetve a tájékoztatón kiosztásra kerülő leporelló is a PR és a grafikai csapat munkájának köszönhető.

A tájékoztatón körülbelül 200 fő vett részt, akiknek lehetőségük volt az előadások után kérdéseket is feltenni, a diákok pedig ezalatt egy játékos digitális élményfoglalkozáson vehettek részt. Azok az érdeklődök, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudtak részt venni az eseményen, streamen keresztül élőben követhették a tájékoztatót.

A személyes találkozó igazán sikeresnek bizonyult, a csapatunk máskor is szívesen vállal ehhez hasonló, teljeskörű rendezvényszervezést.

Több..

Megrendelő: Magyar Ökumenikus Segélyszervezet

Kreatív terület:

  • Event

    Graphic design

    Public relations

    Social media