A Salt Communications Kft. 2012-ben alakult, azóta kicsi műhelyből összetett feladatokra is alkalmas, rutinos és összeszokott, különféle kompetenciákkal rendelkező szakemberekből álló ügynökséggé vált. A cég munkatársainak felét designerek, vizuális műfajokban dolgozó, kreatív szakemberek alkotják, ez a mag egészül ki PR és online szakemberekből, szövegíróból és accountokból álló gárdával.

Azokban az ügynökségi műfajokban, ahol nem rendelkezünk saját erőforrással, jól bevált, rugalmas és együttműködő alvállalkozókkal, partnerekkel dolgozunk együtt (nyomdai gyártatás, filmes műfajok, informatikai fejlesztések, média vásárlás). A klasszikus ügynökségi felállásban dolgozó SaltComm 2015 tavaszán többségi tulajdonos lett a Képmás Kiadóban.

A SaltCommban dolgozó kreatív szakembereket jól kiegészítik a Képmás Magazin szerkesztői, újságírói és fotósai, a két cég együtt (közös ügyvezetés alatt, közös irodában) tartalom-előállításban (verbális, vizuális, online) és kiadványtervezésben különösen is erős, versenyképes csapatot alkot. A fejlődés következményeként (jelentősen megnövekedett ügyfél- és projekt-szám, egy év alatt megduplázódott forgalom) klasszikus account-rendszert vezettünk be, amely meggyorsítja és olajozottá teszi a megrendelőkkel történő együttműködést és kommunikációt.
Back to Top